Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- شرکت آمریکایی اپل، سرانجام پس از ماه ها جنجال بر سر نام، مشخصات و ویژگی های جدیدترین پرچمدار گوشی هوشمند خود، به طور رسمی این دستگاه را در جریان کنفرانس اختصاصی California Streaming و با نام iPhone 13 در بعد از ظهر روز سه شنبه 14 سپتامبر (23 شهریور ماه) معرفی کرد که شامل چهار مدل چهار مدل آیفون ۱۳ اصلی، آیفون ۱۳ مینی، آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس، می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، به طور کلی گوشی های جدید سری آیفون 13، از لحاظ ظاهری و حتی ساختاری، شباهت زیادی با سری آیفون 12 دارند اما تغییرات و بهبودها نیز چشمگیر است. آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ مینی همانند گذشته از نمایشگرهای OLED موسوم به Super Retina XDR بهره می‌برند اما ارتقای قابل توجهی یافته اند که می تواند روشنایی تا 800 نیت را نیز ارائه دهند. آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس نیز به نوع جدیدی از نمایشگر Super Retina XDR با نرخ نوسازی تطبیق‌پذیر پروموشن مجهز شده اند. آیفون های جدید همچنین به نسل جدید پردازنده های اختصاصی A15 Bionic مجهز شده اند. در ادامه شما را با مشخصات کامل آیفون جدید آشنا خواهیم کرد.

مشخصات و ویژگی های آیفون 13 و آیفون 13 مینی

اپل با معرفی آیفون 13 و آیفون 13 مینی، نوآوری های چشمگیری در دوربین و تراشه قدرتمند با جهش چشمگیر در عمر باتری ارائه می دهد. این گوشی ها با طراحی زیبا و لبه های صاف براق، در پنج رنگ صورتی، آبی، نیمه شب، نور ستاره و قرمز، از جمعه 17 سپتامبر برای پیش فروش و از 24 سپتامبر برای خرید مستقیم در دسترس خواهند بود. اپل، آیفون‌های ۱۳ و ۱۳ مینی را با قیمت پایه‌ی ۶۹۹ و ۷۹۹ دلاری به‌فروش خواهد گذاشت. این گوشی ها از یک قاب آلومینیومی محکم بهره می برند و نمایشگرها نیز به یک محافظ سرامیکی منحصر به iPhone مجهز شده اند که از هر شیشه گوشی هوشمند سخت تر است. همچنین هر دو مدل دارای استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر آب و گرد و خاک هستند.

آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ مینی، به ترتیب از نمایشگرهای ۶٫۱ و ۵٫۴ اینچی OLED موسوم به Super Retina XDR بهره می‌برند که با 28 درصد نسبت کنتراست بهبود یافته، حداکثر روشنایی بالغ‌بر ۸۰۰ نیت در محیط‌های بیرونی و ۱۲۰۰ نیت حین نمایش محتوای HDR را ارائه می دهند. البته باید توجه داشت که نمایشگر آیفون‌های ۱۳ و ۱۳ مینی نیز مانند نسخه قبلی، از نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی بهره خواهند برد. در این میان نیز به لطف استفاده از تراشه A15 Bionic، عمر باتری این گوشی ها نیز به طرز چشمگیری ارتقا یافته است. به عبارت بهتر، آیفون 13 تا 2 ساعت و نیم بیشتر از آیفون 12 و آیفون 13 مینی تا 1 ساعت و نیم بیشتر از آیفون 12 مینی، شارژ دهی خواهند داشت.

آیفون 13 و آیفون 13 مینی نشان دهنده یک جهش بزرگ در طراحی دوربین با پیشرفت در سخت افزار و عکاسی محاسباتی هستند که عکس ها و فیلم های خیره کننده ای را ارائه می دهند. دوربین جدید واید، با پیکسل 1.7 میکرومتر، دارای بزرگترین سنسور موجود در سیستم دوربین دوگانه آیفون است و قادر است 47 درصد نور بیشتری را برای نویز کمتر و نتایج روشن تر جمع آوری کند. OIS سنسور شیفت، فناوری که برای اولین بار در iPhone 12 Pro Max معرفی شد و در هیچ گوشی هوشمند دیگری یافت نمی شود، در تمام مدل های آیفون 13 حتی مدل مینی وجود دارد. دوربین اولتراواید آیفون ۱۳ و ۱۳ مینی از حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز f/2.4 و زاویه‌ی دید عریض ۱۲۰ درجه بهره می‌برد. اپل می‌گوید دوربین اولتراواید جدید تا ۹۲ درصد عملکرد بهتری در عکاسی شب نسبت به نسل گذشته ارائه می‌دهد. این گوشی ها همچنین به حالت فیلم‌برداری جدیدی موسوم به Cinematic Mode مجهز شده اند که از هوش مصنوعی برای واقعی تر کردن فیلم های ثبت شده بهره می برد. این دو گوشی قابلیت فیلم‌برداری 4K HDR با نرخ نوسازی ۶۰ فریم‌برثانیه را نیز دارند.

آیفون 13 و آیفون 13 مینی، همانگونه که اشاره شد از تراشه جدید A15 Bionic بهره می برند که به ‌گفته‌ی اپل تا ۵۰ درصد سرعت پردازشی بیشتری در مقایسه ‌با رقیبان را ارائه می دهد. این تراشه از فناوری 5 نانومتری استفاده می کند و نزدیک به 15 میلیارد ترانزیستور برای انجام سخت ترین کارها از جمله جدیدترین ویژگی های عکاسی محاسباتی را دارد. A15 Bionic از ۶ هسته شامل ۲ هسته‌ی پرقدرت و ۴ هسته‌ی کم‌ مصرف به‌عنوان CPU استفاده می‌کند که قادر است تا 30 درصد بیشتر از رقیبان، جلوه های بصری و نورپردازی واقعی را در بازی های پر گرافیک ایجاد کند.

طراحی سخت افزاری سفارشی در خط آیفون 13 دارای باندهای 5G بیشتری است که به آن امکان می دهد تا در پوشش های بیشتر و عملکرد بیشتر در مکانهای بیشتری از طریق 5G کار کند. این گوشی ها همچنین به قابلیت هوشمندی مجهز هستند که وقتی گوشی نیازی به اتصالات 5G ندارد، آن را به صورت خودکار به حالت LTE منتقل کنند تا مصرف باتری کاهش یابد. سرانجام این گوشی ها با سیستم عامل جدید iOS 15 روانه بازار خواهد شد تا دنیایی از امکانات جدید را در اختیار کاربر قرار دهند.

تماس های FaceTime با صدای فضایی و حالت جدید پرتره طبیعی تر به نظر می رسند، ویژگی های جدید Focus به کاربران کمک می کند حواس پرتی خود را کاهش دهند، اعلان ها دوباره طراحی شده اند و Live Text از هوش روی دستگاه برای تشخیص متن در عکس استفاده می کند. نقشه های اپل روشهای جدید زیبایی را برای حرکت و کشف جهان با تجربه سه بعدی جدید رانندگی در شهر و مسیرهای پیاده روی در واقعیت افزوده ارائه می دهد. آب و هوا با نقشه های تمام صفحه و نمایش داده های گرافیکی بیشتر باز طراحی شده است، Wallet از کلیدهای خانه پشتیبانی می کند و کنترل های جدید حفظ حریم خصوصی در Siri ، Mail و مکان های دیگر در سراسر سیستم از اطلاعات کاربر بیشتر محافظت می کند.

مشخصات و ویژگی های آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس

پیشرفته ترین سیستم دوربین حرفه ای تا کنون در iPhone؛ صفحه نمایش Super Retina XDR با ProMotion؛ جهش عظیم در عمر باتری؛ A15 Bionic، سریعترین تراشه در گوشی های هوشمند و تجربه پیشرفته 5G، تنها بخشی از ویژگی های گوشی های پرچمدار آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس است. آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس، با نمایشگرهای ۶٫۱ و ۶٫۷ اینچی، بدنه‌ی شیشه‌ای با پوشش مات و فریم فولادی براق با سطح تخت، شباهت بسیار زیادی با نمونه های مشابه خود در سری آیفون 12 دارند. این گوشی ها در چهار رنگ جدید آبی، طلایی، نقره‌ای و گرافیت، از جمعه 17 سپتامبر برای پیش فروش و از 24 سپتامبر برای فروش مستقیم در دسترس خواهند بود. اپل مدل‌های حرفه‌ای آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس را بدون افزایش قیمت نسبت به نسل گذشته به‌ترتیب با قیمت پایه‌ی ۹۹۹ و ۱۰۹۹ دلار به‌فروش خواهد رساند.

آیفون‌های ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس همانند گذشته از سه دوربین واید، اولتراواید و تله‌فوتو بهره می‌برند اما دوربین های سری جدی شاهد تغییراتی چشمگیر بوده است. دوربین کاملاً جدید واید و 12 مگاپیکسلی این گوشی ها، دارای سنسور بزرگتر با پیکسل 1.9 میکرومتر است که بزرگترین نمونه در گوشی های آیفون به شمار می رود. همراه با دیافراگم بزرگتر ƒ/1.5 ، دوربین عریض در iPhone 13 Pro و iPhone 13 Pro Max پیشرفت چشمگیری در شرایط کم نور، تا 2.2 برابر در مقایسه با آیفون 12 پرو و تقریبا 1.5 برابر در مقایسه با آیفون 12 پرو مکس ارائه می دهد. تثبیت کننده نوری سنسور شیفت OIS که منحصر به آیفون است، در هر دو مدل دارد و سنسور را به جای لنز تثبیت می کند تا تصاویر واقعی تری را عرضه کند.

دوربین جدید Ultra Wide دارای دیافراگم بسیار گسترده تر ƒ/1.8 و سیستم فوکوس خودکار جدید است که 92 درصد بهبود را در محیط های کم نور به ارمغان می آورد و تصاویری روشن تر و واضح تر تولید می کند. در واقع این طراحی جدید لنز، قابلیت فوکوس خودکار را برای اولین بار در لنزهای اولترا واید به ارمغان می آورد. این قابلیت کاربران را قادر می سازد تا تصاویری واضح و خیره کننده را در جایی که اشیاء بزرگتر از اندازه واقعی به نظر می رسند را ضبط کرده و سوژه ها را با حداقل فاصله فوکوس 2 سانتی متر بزرگنمایی کنند. آیفون 13 پرو و آیفون 13 پرو مکس همچنین دارای یک دوربین تله فوتو 77 میلیمتری جدید هستند که به کاربران امکان می دهد در حین فیلمبرداری به سوژه های خود نزدیک شوند و زوم اپتیکال 3 برابری را برای کل محدوده ارائه دهند.

در این میان یک موتور عصبی جدید ISP در A15 Bionic، به پیشرفت عکاسی محاسباتی دوربین های جدید آیفون 13 پرو و آیفون 13 پرو مکس کمک می کند. تنظیمات برگزیده از پیش تعیین شده و سفارشی در صحنه ها و موضوعات کار می کند و برخلاف یک فیلتر ساده، به طور هوشمند تنظیمات مناسب را در قسمت های مختلف عکس اعمال می کند تا اطمینان حاصل شود که عناصر مهم مانند رنگ پوست حفظ شوند. برای اولین بار، حالت شب برای همه دوربین های آیفون 13 پرو و آیفون 13 پرو مکس از جمله دوربین تله فوتو اعمال شد و با کمک Smart HDR 4، کاربران می توانند انتظار بهبود رنگ، کنتراست و روشنایی سوژه ها را حتی در عکس های گروهی داشته باشند. این دو گوشی همچنین، ویژگی های محبوبی مانند Deep Fusion ، Apple ProRAW و حالت پرتره با نورپردازی پرتره را ارائه می دهند. حالت فیلم‌برداری جدید Cinematic Mode که با استفاده از هوش مصنوعی عمل می کند، نیز از دیگر قابلیت های این دو گوشی است.

تراشه A15 Bionic در مدل های آیفون 13 بالاتر، حتی پیشرفته تر است که قدرت و کارایی چشمگیری را ارائه می دهد و ویژگی های فوق العاده جدید صفحه نمایش، دوربین و فیلم را که در گوشی های قبلی آیفون امکان پذیر نبود، هدایت می کند. با فناوری 5 نانومتری، A15 Bionic را که سریعترین تراشه در تلفن های هوشمند به شمار می رود، دارای پردازنده گرافیکی جدید 5 هسته ای در سری Pro است که سریعترین عملکرد گرافیکی را در هر گوشی هوشمند به ارمغان می آورد. این امر بدان معنا است که این تراشه بنا به ادعای اپل می تواند تا 50 درصد سریعتر از رقبای پیشرو، عمل کند.

آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس، مانند نسخه های مشابه خودر در سری آیفون 12، به ترتیب از نمایشگرهای ۶٫۱ و ۶٫۷ اینچی، بدنه‌ی شیشه‌ای با پوشش مات و فریم فولادی براق با سطح تخت، برخوردار هستند. این دو گوشی از پنل OLED کارآمدتر Super Retina XDR با ProMotion بهره می برند که از نرخ تازه سازی تطبیقی از 10 هرتز تا 120 هرتز پشتیبانی می کند. صفحه نمایش هوشمند جدید از پنل OLED کارآمدتر، موتور نمایشگر جدید A15 Bionic، عملکرد سریعتر GPU، پردازنده پردازنده لمسی همیشه روشن استفاده می کند و به طور سفارشی طراحی شده است تا با iOS 15 کار کند. در واقع این روشن ترین صفحه نمایش آیفون به شمار می رود که روشنایی ۱۰۰۰ نیت در محیط‌های بیرونی و ۱۲۰۰ نیت هنگام نمایش محتوای HDR را عرضه می کند.

سرانجام این گوشی های هوشمند پرچمدار به مانند دو مدل قبلی شاهد تغییر در معماری داخلی بوده اند تا عملکرد بهتر باتری را عرضه کنند. باتری آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس نیز به ‌ترتیب یک و نیم و دو نیم ساعت شارژدهی بیشتر را نسبت به نمونه های مشابه در سری آیفون 12، ارائه می دهند. بنا به اعلامیه اپل، این دو گوشی پرچمدار در چهار پیکربندی ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت به‌همراه مدل جدید یک ترابایتی، راهی بازار خواهند شد.

منبع: apple.com

ترجمه: مصطفی جرفی-فرارو

منبع: فرارو

کلیدواژه: آیفون 13 آیفون 13 مینی آیفون 13 پرو آیفون 13 پرو مکس آیفون 13 و آیفون 13 مینی مشخصات و ویژگی ارائه می دهند ارائه می دهد بهره می برند مجهز شده اند گوشی هوشمند سری آیفون 12 گوشی ها دو گوشی آیفون 13 آیفون 13 پرو صفحه نمایش ۱۳ مینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۷۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟

روزنامه‌نگار سایبرنیوز برای اینکه ببینیم کدام پلتفرم اندروید یا iOS امن‌تر هستند، آزمایش جالبی را انجام شده است. او در این آزمایش، صد اپلیکیشن برتر اپ استور اپل و پلی استور گوگل را به ترتیب روی یک آیفون SE و یک گوشی اندروید که هر دو ریست فکتوری شده بودند، نصب کرد. سپس گوشی‌ها را بدون دست زدن رها کرد و بررسی کرد که هرکدام چند مرتبه به سرورهای خارجی وصل می‌شوند و این سرورها در کجا قرار دارند.

اندروید یا iOS ؟ امن‌ترین پلتفرم موبایل

شاید طرفداران اندروید با دیدن این نتایج خوشحال شوند که به‌طور میانگین، iOS به ۴۲ درصد سرور خارجی بیشتری نسبت به اندروید درخواست ارسال می‌کند، اما فعلاً برای جشن گرفتن زود است.

به گزارش گجت نیوز، ناپریس می‌گوید که در طول پنج روزی که آیفون را بدون دست زدن رها کرده بود، تمام ارتباطات خروجی آن با سرورهای خارجی را ردیابی کرده است. او محاسبه کرده که گوشی اپل به‌طور میانگین روزانه ۳۳۱۸ درخواست ارسال کرده است، در حالی که این رقم برای گوشی اندرویدی که سه روز بدون استفاده مانده بود، به‌طور میانگین روزانه ۲۳۲۳ درخواست بوده است.

اما اگر طرفدار اندروید هستید و فکر می‌کنید برنده این رقابت هستید، باز هم زود نتیجه‌گیری کرده‌اید. این متخصص می‌گوید، تعداد درخواست‌های آیفون به کشورهای نامعتبر در مقایسه با آزمایش اندروید، پایین‌تر بوده‌اند!

آیفون اکثراً با سرورهای اپل ارتباط برقرار می‌کند

نتایج نشان می‌دهد ۶۰ درصد از درخواست‌های خروجی آیفون به‌عنوان بخشی از عملکردهای استاندارد، به سرورهای اپل ارسال می‌شد. تنها ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به سرورهای گوگل فرستاده شده بود و باقی‌مانده به اپلیکیشن‌های جانبی وصل می‌شدند.

برای مثال، در حالی که آیفون به‌طور میانگین روزانه یک بار با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط برقرار می‌کرد، دستگاه اندرویدی در طول سه روز، ۱۳ برابر بیشتر، یعنی ۳۹ بار به یک سرور در روسیه پینگ می‌زد. همچنین در حالی که آیفون هیچ ارتباطی با سرورهای چینی نداشت، گوشی اندرویدی به طور میانگین روزانه پنج بار با یک سرور در چین در تماس بود.

آیفون همچنین بسیار کمتر از گوشی اندرویدی با سرورهای شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار می‌کرد. به‌طور متوسط، آیفون در روز 20 بار با سرورهای فیس‌بوک تماس می‌گرفت، در حالی که این رقم برای دستگاه اندرویدی به‌طور متوسط 200 بار در روز بود. در مجموع آیفون 36 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد که البته سرور متعلق به ByteDance که به آن متصل می‌شد، در چین قرار نداشت.

گوشی اندرویدی تقریباً 800 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد. اسنپ‌چت تنها پلتفرم شبکه اجتماعی بود که نتایج متفاوتی داشت؛ در حالی که آیفون روزانه بیش از 100 درخواست به سرور اسنپ‌چت ارسال می‌کرد، دستگاه اندرویدی به ندرت با سرور اسنپ‌چت ارتباط می‌گرفت.

نکته جالب اینجاست که در روزهایی که آیفون بدون استفاده رها شده بود، اسنپ‌چت، جیمیل و وان‌درایو به ترتیب با مصرف ۳۸، ۳۴ و ۱۱ درصد، بیشترین باتری را مصرف کردند. در برخی روزها، اسنپ‌چت حتی برای بیش از یک ساعت در پس‌زمینه فعال بود.

موضوع نگران‌کننده این است که اگر تلفن شما با سروری در روسیه یا چین ارتباط برقرار کند، داده‌های شما ممکن است در دسترس سازمان‌های دولتی آن کشورها قرار گیرد. آقای Naprys، یک محقق امنیتی نظریه‌ای در مورد تفاوت قابل توجه بین برنامه‌های تماس‌گیرنده با سرورهای خارجی در iOS و اندروید دارد.

او می‌گوید: «هیچ برنامه‌ای در اپ‌استور اپل را نمی‌توان به‌طور کامل به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی آشکار در نظر گرفت. همه برنامه‌های موجود در اپ‌استور توسط پلتفرم‌های بزرگ و شناخته‌شده‌ای توسعه یافته‌اند و کاربردی‌تر از چراغ‌قوه‌های تبلیغاتی، برنامه‌های شوخی یا نمایشگرهای بی‌کیفیت PDF در گوگل‌پلی هستند».

اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها در آیفون: آیا اپل باید به این قابلیت تن دهد؟

خبرنگار Cybernews اضافه می‌کند، این موضوع همچنین می‌تواند به خاطر سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر اپل در قبال توسعه‌دهندگان، در اکوسیستم بسته خود به‌طور کلی و به ویژه در رابطه با حریم خصوصی باشد. اپل همواره از رویکرد باغچه محصور خود در قبال اپ‌استور دفاع کرده است و می‌گوید این رویکرد برای اطمینان از ایمن بودن برنامه‌های قابل نصب در فروشگاه ضروری است. بدیهی است، قانون بازار دیجیتال (DMA) در اروپا به کاربران آیفون در 27 کشور اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد تا در صورت تمایل، از این حفاظت چشم‌پوشی کنند.

این درحالیست که کاربران آیفون خارج از اتحادیه اروپا، همچنان مجاز به دانلود مستقیم برنامه‌ها از فروشگاه‌های غیررسمی نیستند. برای این کاربران چنین سوالی به‌وجود آمده که آیا با اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها توسط اپل در سایر مناطق، امنیت ناشی از بررسی اپل روی برنامه‌های جانبی از دست می‌رود؟ آیا اپل باید با توجه به اینکه کاربران هزینه دستگاه‌های خود را پرداخت کرده‌اند و با ریسک نصب بدافزار روی گوشی‌های خود مشکلی ندارند، باید به آن‌ها امکان دانلود مستقیم برنامه‌ها را بدهد یا خیر؟

همانطور که آزمایش انجام‌شده توسط این محققان نشان می‌دهد، آیفون در مقایسه با اندروید، با سرورهای کمتری در مکان‌های مشکوک ارتباط برقرار می‌کند. و این موضوع می‌تواند در به دست آمدن اطلاعات شخصی شما توسط مقامات دیگر کشورها، تفاوت ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید: «اگر داده‌های شما روی یک سرور در روسیه قرار بگیرد، این خطر وجود دارد که توسط مقامات یا حتی سازمان‌های تجاری که ملزم به رعایت GDPR و قوانین مشابه حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی نیستند، قابل دسترسی باشد. هیچ اجازه‌ای از شما گرفته نخواهد شد».

این تیم همچنین می‌گوید، ممکن است برخی از کاربران حتی با ارسال داده‌های تشخیصی، موقعیت مکانی یا سایر داده‌های تله‌متری آیفون به کوپرتینو (مقر اصلی اپل) نیز احساس راحتی نکنند؛ زیرا این داده‌ها ممکن است توسط مجریان قانون درخواست شود. میزان این ریسک‌پذیری به عهده کاربر است تا تصمیم بگیرد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس